dimecres, 27 d’abril del 2011

Camps de flors


Hem vingut a passar uns dies a casa de l'oma i l'opa. Com sempre, venim amb una agenda que semblem ministres: entre visites a família i amics, la feina nostra de cada dia i algunes excursions obligatòries que només podem fer aquí (com la dels camps de flors si és primavera, o la visita a l'Artis, o les compres al Hema), al final no descansem gens... sort que tard o d'hora acabem tornant a casa!

En fi, que fa un parell de dies vam anar a veure els camps de colors. Des del cotxe a la Nienke no li van cridar gaire l'atenció; li agrada tan poc anar lligada a la cadireta que només volia tornar a casa. Però després ens vam ficar en unes carreteretes petites on va poder anar a la falda del papa (des de llavors fa perfectament la distinció entre "carretera gran", on ha d'anar lligada, i les "carreteres petites", on potencialment pot anar amb son pare). De totes maneres, el que realment va triomfar va ser quan la vam deixar baixar del cotxe, descalçar-se (la terra dels pòlders és una sorra fina com de platja, perquè fins que no els van dessecar, els pòlders eren terra submergida sota el mar) i collir flors. 

Ara, que ningú no s'imagini que després tinguéssim un ram per posar a la taula del menjador: la Nin tenia altres plans per a les flors!

3 comentaris:

  1. Què boniques les fotos, Maria! :) ha de ser una passada passejar per aquests camps! li hauré de preguntar a la Nin que m'ho expliqui...

    ResponElimina
  2. A la Nin li agraden els muntatges florals efímers. Segur que li agradarà el Temps de Flors de Girona... comença el dia 7, per cert!

    ResponElimina
  3. Quina idea més romàntica deixar anar les flors al riu.... :D Quina passada de flors!

    ResponElimina