dijous, 24 de gener del 2013

Lletres i puntets


Les lletres
Enguany a l'escola la Nienke i els seus companys encara no comencen a escriure, però van practicant lletres i la veritat és que els interessa molt. La Nin ja li veu utilitat i firma els seus dibuixos i de tant en tant em demana que li dicti coses (típicament, el nom de la persona a qui vol regalar el dibuix). Però altres vegades quan em demana que li dicti, el que té a la mà és el meu mòbil, i hi ha alguna persona, com per exemple la tieta, que es troba missatges com aquest:


La dels puntets, en canvi, és la Lis. Dimarts vaig descobrir uns granets a la panxa, dimecres s'havien anat escampant i aquest matí ja ho hem vist clar: varicel·la! Per sort, com que ja portava la primera vacuna, sembla que l'ha agafat en versió light, no ha tingut febre i només es grata els granets quan hi té accés fàcil, però si porta roba, sembla que no li molesta. Ara, fa peneta igual!


2 comentaris:

  1. m'encanten els missatges de la Nienke!! segur que la tieta Sara deu riure molt quan en rebre'ls!!
    aixx, pobrissona Lisa! amb la varicel·la. Ja l'ha passat la Nienke? que sigui lleu!

    ResponElimina
  2. La Nienke ja estava vacunada amb recordatori i tot, per sort :) I la Lis avui ja l'hem portat a la llar, o sigui que ho donem per superat!

    ResponElimina