divendres, 22 d’octubre del 2010

Mudança

La cinta mètrica ha estat una companya fidel

El ritme de posts ha baixat perquè acabem de fer mudança. Han sigut dies de molta feina, en els que a més d'estar sense internet, hem tingut convidats a casa, entremig de les capses encara per desembalar... Però ara, tot i que la sensació provisional de campament encara no ha desaparegut, ja tenim el pis nou més apamat, sabem on són la majoria de coses (si bé algunes seccions se'ns resisteixen), des de fa un parell de dies funciona l'ADSL (la línia fixa encara no), i ja tenim força clar quins mobles ens quedem i quins aniran a mar... 
Tenim casa nova!

5 comentaris:

  1. Amb aquesta ajuda no m'estranya que tot vagi be...

    ResponElimina
  2. Felicitats per la nova llar! Espero que hi gaudiu molts bon moments - cosa que no dubto, considerant el magnífic símil de gegants amb caixes de cartró- i que sigui l'inici d'una altra etapa ben feliç per tots i per la Nienke ben especialment.
    Per cert, m'agraden molt les lleixes en diagonal i l'escala d'acer i fusta. L'ha dissenyada la Nienke i en comprova dimensions?.. ;-)
    Petons!

    ResponElimina
  3. Doncs les lleixes en diagonal no sabem si mantenir-les! Els antics inquilins ho tenien ple de vi i feia molt de goig, però nosaltres no tenim tant de celler ;)

    L'escala sí que ens agrada molt, és ampla i còmoda, i puja a una terrassa fantàstica que hauràs de venir a veure algun dia.
    Una abraçada!

    ResponElimina