dimecres, 6 d’octubre del 2010

Santa Tecla 2010, I

Acaba de passar santa Tecla, que tot i que enguany ha estat més llarga que mai, s'ha esfumat tan ràpid com sempre. A Tarragona la festa major marca el final de l'estiu: l'endemà de la traca de fi de festes, les terrasses i els carrers queden buits i sembla que fins i tot el vent sàpiga que ha arribat l'hora de la tardor, perquè als vespres passa més aire i als matins cal màniga llarga.

Enguany la Nin ha xalat de mala manera per santa Tecla: se sap els noms de totes les bèsties del seguici, les ha tocades, s'hi ha enfilat i ha ballat amb elles cada dia que han sortit. Per darrer cop, les podíem veure passar per davant del balcó de casa, però tot i així la senyoreta ha insistit vehementment ("Al carrer!") que sortíssim a veure-les ben de prop cada vegada. Com que a més a la llar d'infants treballen el tema de les festes i ho té tot molt present, ara quan vol veure vídeos de youtube demana la Mulassa, el Lleó, la Víbria... I quan vol cançons, de vegades demana "lololó" (l'Amparito!! Com si no l'haguéssim sentit prou, per festes!).

El proper dia posaré algunes fotos de santa Tecla, però en tot cas, comencem per un vídeo perquè vegeu que la cosa l'ha marcada.

6 comentaris:

 1. Jajajaja! De gran serà gegantera, com a mínim!!

  ResponElimina
 2. És la canya!!
  Aprofito per saludar (Holaaaaaa) per primer cop al Bloc, ja saps que per "no m'entero de res" surto jo als cercadors...una idea genial.

  Petó a la publicadora i petó a la Ninke quan ho llegexi (m'agradaria veure-ho per un foradet).

  ResponElimina
 3. m'encanta!! bona festa es pot fer amb qualsevol cosa! aixó si ella organitza...

  ResponElimina
 4. Ha, ha, ha, per això volíeu tantes capses!!!
  Serà una trilogía, doncs?

  ResponElimina